Hvis du føler, at du ikke kan klare det mere

Det har nogensinde føltes, som om du ikke kunne klare det mere. Det er noget, jeg ikke har set mange mennesker oplever, men det sker for mig, hver gang jeg kommer ind i bilen. Jeg føler mig gladere og mere klar.

Det er fordi jeg lavede en stor ændring, der tillod mig at køre som en professionel. Dette skyldtes min forståelse af situationen. Når der sker ting, skal de være de bedste. Jeg ved også, at når de ikke gør det, vil jeg arbejde for at gøre dem rigtige.

Den anden fyr (karakter ukendt), der dukkede op i historien fik mig til at indse, at dette var dråben, der brød min kamel ryg. Det var virkelig svært at tage mere. I næsten en måned var jeg syg. Jeg følte mig desorienteret, træt, humørsyg og irritabel. Min blide Sjæl syntes at have vendt på på dette punkt og trak det ud.

Det har ikke et bestemt tidspunkt. Det er den gode nyhed. Måske har du selv følt det. Dette øjeblik kan være den mest berusende og dejligt beroligende af hele dit liv. Det føles som om dit tempo er aftaget, og du er fri til at fortsætte med at føle på den måde. Dette er, når rigdom strømmer til din lignende vand flyder ned, eller når betroede venner, familie og kære give respekt og opmærksomhed på dit liv.

Folk tror ofte, at hvis der sker noget i deres liv, betyder det, at de har gjort noget forkert. I virkeligheden er det modsatte tilfældet. Når du er fokuseret på det store billede og søger en løsning til gavn for alle, er det, hvad der synes at være en sandhed. Dette kan være det rigtige tidspunkt at tage et skridt tilbage og nyde det fuldt ud.

Sidney Horrorhow og jeg havde kontrol over Sidney Horrorhow. Mit forhold til pigerne blev mere fjernt, fordi jeg ikke håndterede dem først. Det føltes, som om jeg gjorde alt for dem. Grunden til de andre børn kontrollerer situationen og forårsager en high-stakes følelsesmæssig reaktion er, at de forsøger at brødføde din energi, bevidst eller ej.

Jeg var dårlig, og denne situation blev min egen. Min energi er konstant så tynd og eksponeret. Det er muligt at holde fred og kærlighed i neutral energi, hvilket er grunden til jeg begyndte at se på det. Mit DNA var ikke noget, jeg vidste eksisterede.

Jeg fandt ud af, at jeg elsker at løbe om natten. Jeg elsker at køre i mørke. Den sprøde morgenluft og kølighed i mit hår er, hvad jeg elsker. Jeg troede, vi var uforenelige, men så mødte jeg Hope. Hope’s “honning” hunde følgesvend Hope er nu en af mine nærmeste venner.

Han vil have et harmonisk forhold. Han søger respekt. Sammenfattende er Hope min favorit, og jeg elsker hende.

Wow! Selv hunde kan helbrede dit hjerte efter alle andre forsøg har slået fejl. De siger, at hvis du fortæller din historie om smerte, så vil du finde en anden til at fortælle det.

Muligheden for at flytte vores perspektiv er mulig ved at åbne vores hjerter for de mange lignende oplevelser, vi har haft i vores liv. Håb er hendes fantastiske collage. Jeg er i stand til at tro på hende. Håb vil bringe mig hjem. Jeg vil være fredelig. Håb er der med mellemrum mellem, rum af magisk energi. Det er en smuk gave.

Når Hope giver mig et lift i hendes bil, tager jeg en tur til Hope og hendes drenge. I zonen.

Hvad ser du nu, som du har besluttet at… Handle anderledes? Ændre dit liv. Er du klar til næste trin? Det gjorde Håbet. Jeg må finde en anden måde. Vi efterlader dig med dette citat fra Donna, min mentor og ven.

“Vi kan straks ændre vores vrede. Du kan ændre dine følelser i løbet af få sekunder. Når vi vågner, kan vi drømme igen. Dine drømme kan ikke opretholde dig, så få det at vide. Du er i den følelsesmæssige søvn fase af dine drømme. Da verden stadig var, drømte du. Du kan tage tilbage dine drømme og omfavne dit indre lys. Lad det ikke ligge.

Det er meget slags ting, og det kunne arbejde for dig. Du kan også udvikle intuitiv bevidsthed. Nogle gange tror vi, at vi er fulde af lys og har en følelse af selvværd. Det er muligt at tro, at vi er fulde lys hver dag, men under os alle er mørket. Du vil måske blive overrasket over, hvad du opdager.

Du ved mere, end du tror. Dette er en konstant påmindelse.

Skriv kommentar